nlc.hu
Ünnepi menü

Halas töltött káposzta-recept

Halas töltött káposzta Fásy Ádámtól – videón az elkészítése

Korántsem hagyományos receptet mutatott a mulatóskirály.
halas töltött káposzta,

Nemcsak Kevin nélkül nincs karácsony, hanem töltött káposzta nélkül sincs. Fásy Ádám a Mokkában egy, a klasszikustól nagyon eltérő, töltött káposzta receptet mutatott: hallal töltötte meg a káposztaleveleket a Zeneexpressz műsorvezetője.

„El lehet kalandozni a gasztronómiában. Nyilván hagyományőrzők vagyunk, és csak a sertés, a marha, a pulyka, a tyúk… – ezekben gondolkodunk, pedig halból is lehet nagyon jó töltött káposztát készíteni. Mondjuk én megbolondítom füstöléssel, és úgy fűszerezem, ahogy a másikat, csak hát halból van” – vezette fel Fásy.

„A töltelékben van füstölt és füstölés nélküli harcsa. Ledaráltam. Összekeverjük a rizzsel, ugyanabban az arányban, ahogy a normál verziót csináljuk, majd fűszerezem. Zsályával is. Aztán betöltjük a levélbe. Azért varázslatos, mert egy óra alatt kész van” – mondta el az elkészítéséről a népszerű előadóművész.

Az ízéről pedig a következőket említette: „Egy kicsit másabb, a füstölt íz dominál, de azt nem tudjuk felismerni, hogy halból van”.

Az elkészült halas töltött káposzta:

Kiemelt kép forrása: TV2/ Mokka – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top