nlc.hu
Ünnepi menü

Shane Tusup karácsonyi menüje

Shane Tusup vegán töltött káposztát készít karácsonyra

Rabul ejtették a magyar ízek.

Shane Tusupot elvarázsolta a magyar gasztronómia. Nem csak enni, főzni is szeretet. Specialitása a töltött gomba, ami az idei ünnepi asztalról sem hiányozhat – írja a Story magazin.

Shane Tusup

Shane Tusup 2018-ban döntött úgy, hogy vegán lesz – Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A legjobban a halászlét szerettem. Jöhetett paksi, szegedi vagy bajai. Szerintem a halászlénél nincs jobb étel” – állítja a sztáredző, aki azért beszél erről múlt időben, mert 4 éve vegán. Ennek fényében halászlevet bizonyosan nem fog fogyasztani az ünnepe alatt, ám a töltött káposztáról nem mond le, csak épp vegán formában készíti el.

Sajnos 2012 óta nem voltam otthon szenteste, az utóbbi években anya és apa jönnek hozzám, és együtt készülünk az ünnepre. Ilyenkor a konyhában anyáé a főszerep, a vegán ételeket viszont én készítem. A szüleim egyik kedvence a hamis töltött káposzta. (…) A specialitásom a töltött gomba, ezt korábban is én csináltam minden családi ünnepen” – mesélte Shane Tusup.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top