Aktív nyár
Szponzorált tartalom

A négy legmenőbb óceánjáró, amit minden gyerek imádna

Egy óceánjárón eltöltött nyaralás eleve óriási élmény lehet minden gyereknek és felnőttnek, de egy kifejezetten gyerekeknek dedikált, vagy számukra összeállított programok sorát kínáló hajó életre szóló úti élményt garantál. Bemutatjuk a négy, leginkább gyerekbarát hajóstársaságot.

A Cruise Critic oldal a világ legkülönlegesebb óceánjáró hajóit mutatja be. A gyerekbarát tengerjárók sora ma már egészen hosszú, de közülük jó néhány mégis kiemelkedik. Nem csak az útvonalak miatt, hanem sok egyéb ok miatt is. A családbarát kabinok, a szuper izgalmas gyermekklubok, és a fedélzeti gyermek- és tiniprogramok gazdagsága miatt is annyira különlegesek, hogy a gyerekkori nyaralások fénypontjává válhatnak. Négy, gyermekbarát téren kiemelkedő hajóstársaság következik…

Név: Royal Caribbean International

Hajók: Anthem of the Seas, Symphony of the Seas, Harmony of the Seas, Allure of the Seas, Oasis of the Seas

óceánjáró nyaralás gyerek

fotó: cruiseweb

Miért éppen ez? Mert ennek a hajótársaságnak vannak a legnagyobb gyerekbarát hajói, a fedélzetükön minden korosztály számára kínált programokkal – elképesztő mennyiségben. Gyermekmedencék egész sora, 3-D színház, mászófalak, jégkorcsolya pályák, szörf szimulátorok várják a kis utasokat is. Emellett a kikapcsolódásra vágyó felnőtteknek csecsemő gondozó, és bébiszittert is a rendelkezésükre áll, akik akár a kabinban is vigyáznak a kicsikre. A kicsiknek kreatív programok, a nagyobbaknak tinidiszkó lehet a hívogató még emellett. Bónusz, hogy spa részen külön kezeléseket kínálnak a tinédzserkorúaknak, míg a reggelinél Shrek, és a Kung-Fu Panda és várja a kicsiket.

Név: Disney Cruise Line

Hajók: Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Magic, Disney Wonder

óceánjáró nyaralás gyerek

fotó: youtube

Miért éppen ez? A Disney szinte mesebeli hajóit leginkább a négy-11 év közöttiek élvezik, bár a tiniknek is rengeteg jó program van. Ennek a hajós társaságnak erőssége, az „együtt, mégis külön” megközelítés. Legalábbis, ami a testvérekkel érkezőket illeti. Bár egy helyiségen belül kínálnak remek programokat három és 12 év között, külön csoportokra bontva kötik le a gyerekek figyelmét, nem is akárhogyan. A Disney nevéhez méltó remek dekorációkkal, kiegészítőkkel, amit jó eséllyel évekig fognak emlegetni a gyerekek. Tematikus játszó területek várják a gyerekeket, a leghíresebb filmeknek, gyermekfilmeknek, meséknek megfelelő berendezésekkel. Így, ha gyermekünk akarja, akkor a Star Wars filmben érezheti magát repülőgépet vezetve, vagy éppen egy jedi mestertől tanulhat lézerkardozást. A Karib-tenger kalózai medence a gyerekek kedvence lehet, ahol még tűzijátékot is láthatnak. A butikokban remek öltözeteket kínálnak, így az utasok bármikor át változhatnak hercegnőkké, kalózokká, vagy éppen tengeri kapitányokká.
Három hajójukon gyermekklub is van, ahol videójátékok, karaoke, és számítógépek várják a kicsit nagyobbakat. A fedélzeti bölcsödébe hat hónap és három év között adhatjuk be a kicsiket.

Név: Carnival Cruise Line

Hajók: Carnival Horizon, Carnival Vista, Carnival Breeze, Carnival Dream, Carnival Magic

óceánjáró nyaralás gyerek

fotó: cruiseweb

Miért éppen ez? Ennek a társaságnak a hajói közt több is van, ami kifejezetten gyerekbarát, ezért minden korosztályra tökéletes programok várnak. Külön bontva a 2-11 éves korosztályra, és külön a tinikre.

Ez az egyetlen társaság, ahol már két éves kortól ingyenes, programokkal izgalmasabbá tett gyerekfelvigyázást biztosítanak. És ebben a pelenka cseréttől kezdve, sok minden benne van. A Camp Ocean névre hallgató gyerekklub óriási területen, a felső fedélzeti szinten van, a lenti szinteken található a nagyobbak területe… A 12-14 év közöttieknek, illetve a 15-17 év közöttiekre korosztályuknak megfelelő medencepartik várnak, de kifejezetten tiniknek tervezett tengerparti kirándulásokra is fel ehet iratkozni. Természetesen emellett mindenhol PlayStation és Xbox konzolok várják a nagyobbakat. A medvekészítő workshopok is tartanak ingyenesen a gyerekeknek, ahol a saját kis kabala figurájukat maguk készíthetik el.

Név: Princess Cruises

Hajók: Regal Princess, Royal Princess, Ruby Princess, Crown Princess, Emerald Princess

óceánjáró nyaralás gyerek

fotó: cruiseweb

Miért éppen ez? Ez a hajóstársaság vállaltan előtérbe helyezi azt a szempontot, hogy a szülőkhöz hasonlóan a gyerekek is élvezzék az utazást. A két legújabb hajójukon, Royal és Regal Princess, még több izgalmas program várja a családokat, nagyobb gyermekklubokkal, lézer lövőpályákkal, nagyobb medencékkel, víz-és fény játékokkal. A hajóstársaság is három korcsoportra bontja a gyerekeket, ettől függően kínálva olyan izgalmas programokat, mint cápavadászat, mágusképzés videójáték-bajnokság, művészeti programok, és mesemondó tanfolyamok. Emellett van léghoki, tánciskola, és a tiniknek késő esti mozi is.
Családi el főzőoktatáson is részt vehetünk a kicsikkel, de hogy ha nem akarnánk a szakácsművészetnek hódolni, akkora a büfé, kifejezetten gyerekbarát kínálatának örülhetnek a gyerekeink. Az Animal Planet túrákon azoknak a szülőknek és gyerekeknek érdemes részt venniük, akik bálnákat, cápákat és egyéb izgalmas állatfajokat szeretnének közelről látni.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top