Aktív nyár
Szponzorált tartalom

Augusztus 30. – szeptember 6.: bor- és libafesztivállal, swing- és filmmaratonnal köszöntsd az őszt!

Még ne temessétek a fesztiválszezont! Rengeteg élmény vár még rátok!

Családoknak:

XXII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál

A kiskun régió egyik legjellegzetesebb, legsajátosabb gasztronómiai fesztiválja a Kiskunfélegyházi Libafesztivál. A környéken több évszázados múltra tekint vissza a lúdtartás, s ehhez igazodott a környék gasztronómiája is.

Hol? Kiskunfélegyháza

Mikor? 2019. szeptember 6–7.

Természetjáró Fesztivál

A Magyar Természetjáró Szövetség idén második alkalommal szervezi meg a
természetjárást és a szabadidő aktív eltöltését népszerűsítő, közösségépítő rendezvényét, a Természetjáró Fesztivált. Szeptember 6. és 8. között három napon keresztül színes programkínálattal, túrákkal és koncertekkel várják a természetbe vágyókat.

Hol? Verőce

Mikor? 2019. szeptember 6–8.

VII. Nagymarosi Csípős Fesztivál

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Nagymarosi Csípős Fesztivál, azaz a gasztromazochisták, csípőskedvelők, csilitermesztők országos és nemzetközi ünnepe.
Csípős finomságok minden formában, mennyiségben és szórakoztató programok az egész család számára. „Ami nem öl meg, az erősebbé tesz!”

Hol? Nagymaros

Mikor? 2019. augusztus 31.

Fotó: Profimedia, Caia Image

Barátoknak:

New Orleans Swingfesztivál 2019

Elsőként a multiinstrumentalista jazzmuzsikus, Korb Attila által életre hívott nemzetközi zenekar idézi meg a jazz kezdeteinek egyik méltatlanul elfeledett alakját, Adrian Rollini basszusszaxofon-virtuózt, illetve a hot jazz krémjét és a ’30-as években indult nagy swingkirályokat. Hasonlóan izgalmasnak ígérkezik a grazi jazzfőiskola növendékeiből alakult Coquette Jazz Band koncertje.

Hol? Budapest

Mikor? 2019. augusztus 30. – szeptember 1.

XXX. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál

Idén 30. alkalommal koccannak össze a borospoharak Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétény hangulatos történelmi utcái között. Augusztus 30. és szeptember 1. között ismét megnyitják kapuikat a hazai és nemzetközi szinten elismert borászatok és pezsgőkészítők, emellett számtalan könnyűzenei koncerttel és szórakoztató programokkal várják a szervezők a borok és pezsgők szerelmeseit.

Hol? Budapest

Mikor? 2019. augusztus 30. – szeptember 1.

Fontos: Balesetek hamar előfordulhatnak: pici horzsolások, apró sérülések és sebek esetén használjunk hámosító kenőcsöket, ezek ugyanis serkentik az új szövetek képződését.

3. Budapesti Klasszikus Film Maraton

2019. szeptember 4. és 11. között harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Nemzeti Filmalap a Budapesti Klasszikus Film Maratont, a főváros nagyszabású nemzetközi filmfesztiválját. A restaurált klasszikus filmek seregszemléjén nyolc nap alatt mintegy 100 filmet láthat a közönség több budapesti moziban, és idén is lesznek Egerben és Győrben vetítések.

Hol? Az ország több városában

Mikor? 2019. szeptember 4–11.

Gyerekeknek:

Piknikezz a repülők árnyékában 2019-ben is!

A hagyomány folytatódik, az idén a harmadik RepTár Pikniket a RepTár szülinapjával és a Szolnok Napja programjaival kötik össze. A korábbi RepTár Piknik tapasztalatok alapján egyaránt kedvence kicsiknek és nagyoknak, hiszen a különböző ugrásmagasságok miatt minden korosztály megtalálja a repülés élményét.

Hol? Szolnok

Mikor? 2019. augusztus 31.

Pöttömkert a CzutorBorsók zenekarral

Van egy nap, amikor gyerekzsivaj lengi be a Parkot – ilyenkor születik meg a Pöttömkert névre hallgató kis mesebirodalom, amely izgalmasabbnál izgalmasabb ingyenes programokkal várja a lurkókat.
A belépés (mint mindig, ezúttal is) díjtalan!

Hol? Budapest

Mikor? 2019. szeptember 1.

Egyedülállóknak:

Budapest Urban Games

Idén a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa évad keretén belül negyedszerre is megrendezik a Budapest Urban Gamest. Az utcalimpián megtelnek mozogni vágyó emberekkel a közterületek, utcák, parkok, grundok, hogy bizonyítsák, a város a legnagyobb sportpálya, amelynek majd minden szegletét érdemes használni.

Hol? Budapest

Mikor? 2019. augusztus 31.

(Nyitókép: profimedia)

Szponzorált tartalom. Támogatta a Bayer Hungária Kft.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top