Anyakivan – új podcast-sorozat indul az anyaságról az nlc-n

Itt nem lesz cukormáz, csak húsbavágóan őszinte gondolatok az anyaságról, a gyereknevelésről. Csupa olyan probléma, amivel ti is küzdötök szülőként.

Hogy mi a közös minden anyában? Írhatnánk most hangzatos, nyálas, csillámpónis gondolatokat, de ez a csatorna nem erről szól. A közös bennünk, Anyákban, nem más, mint az állandó bűntudat, és önmarcangolás.

Vajon jól csinálom? Miért vagyok ennyire türelmetlen? Utálok legózni. És barbizni is. Ha még egyszer meg kell hallgatnom vele a kedvenc dalát, leszúrom magam. Meg se érdemlem ezt a cuki gyereket. Mi a baj velem? Miért vagyok ennyire szar anya?

Na, magadra ismertél?

Az Anyakivan podcast körbejárja a szülői lét megpróbáltatásait, igyekszik praktikus tanácsokkal szolgálni, vagy csak azt bemutatni, hogy nem vagy egyedül, másnak is nehéz. „Mindnyájan küzdünk, és egyikünk se tudja tűpontosan, hogyan kellene jól csinálni” Semjén Nóra, az Anyakivan blog és több mint 35 ezres Facebook-közösség alapítója beszélget az anyaság szépségeiről és nehézségeiről, humorosan és őszintén.

Kedves Apukák, rátok is gondoltunk természetesen! Ha szeretnétek megértő partnerei lenni gyermekeitek anyjának és picit tudatosabban részt venni a gyereknevelésben, Titeket is szeretettel várunk a csatornán június 8-tól, kéthetente keddenként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top