nlc.hu
Aranyanyu
Jelölj Te is Aranyanyut!

Jelölj Te is Aranyanyut!

A tavalyi siker után idén ismét meghirdetjük a Richter Aranyanyu Díjat. Ha ismersz olyan köztünk élő hősnőt – pedagógust, orvost, egészségügyi szakdolgozót –, aki kivételes odafigyeléssel, szívből végzi a munkáját, október 10-ig jelöld a 200 000 forintos díjjal járó elismerésre! Nem kell mást tenned, mint írni róla egy rövid, személyes történetet. Ezzel az aprósággal hatalmas örömet szerezhetsz valakinek, aki mindent megtesz érted vagy a szeretteidért.

Olyan nőket szeretnénk jutalmazni, akik lelkiismeretesen, példás odaadással végzik a munkájukat, és úgy gondoskodnak rólunk, akár a saját édesanyánk – fogalmaz Rácz Zsuzsa, a díj megálmodója. Életbe vágó lehet, hogy milyen védőnő vagy orvos foglalkozik a gyermekünkkel, mint ahogyan az is, hogy milyen óvónők, tanítók és tanárok nevelik, oktatják őket. Az elismerést három kategóriában osztják ki: pedagógusok, orvosok és egészségügyi szakdolgozók vehetik át.

Ha a sorokat olvasva máris eszedbe jutott valaki, akiről írnál, akkor a www.terezanyu.hu honlapon elküldheted jelölésedet. Október 10-ig még van időd az egyoldalasnál nem hosszabb történet megalkotására. Ne általánosságban írj a kiválasztottadról, hanem egy konkrét, személyes sztorin keresztül mutasd be őt.

A beérkezett jelölésekből 12 döntőst választunk ki, közülük kategóriánként egy díjazottat a zsűri nevez meg, további három díjról pedig itt, a Nők Lapja Cafén zajló közönségszavazás dönt majd. Így összesen hatan vehetik majd át a 200 ezer forintos pénzjutalommal járó díjat, amelyet a Richter Gedeon Nyrt. és a Terézanyu Klub hívott életre.

Tudj meg mindent a Richter Aranyanyu Díjról!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top