Aranyanyu

Szavazz Te is az Aranyanyukra!

Eljött az idő, hogy egeret ragadj és kattints: szavazz, hogy a Richter Aranyanyu díja a legaranyanyubbakhoz kerülhessen!

Elindult a Richter Aranyanyu Díj-szavazás, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Idén közel félezer pedagógust, nővért és orvost neveztetek a díjra, akikről úgy éreztétek, hogy lelkes, jószívű, és többet tesz, mint ami kitelik tőle, és ezért jár neki a cím.

 

Az idei zsűri tagjai
Az idei zsűri tagjai

 

Már javában versengenek a jelöltek három kategóriában: orvosok, pedagógusok és egészségügyi szakdolgozók. Valamennyiükről részletesen olvashatsz ezen az oldalon, sőt egy videót is láthatsz, hogy el tudd dönteni, melyikük legyen Aranyanyu!

Öröm volt látni, hogy kétszer annyi ajánlás érkezett vidékről, mint a fővárosból. A legtöbb jelölés idén is pedagógusokra érkezett – úgy tűnik, nagyon sok embernek van olyan nevelő/tanító nő az életében, aki egy életre meghatározó módon bánik vele.

Az idei hat díjazott Aranyanyuból hármat szavazhattok meg ti, itt a Nők Lapja Cafén, két heted van rá, hogy elküldd a voksodat! A győztesek az elismerés mellett 200 ezer forintos pénzjutalmat is kapnak.

Nincs más dolgod, csak annyi: kattints a kiválasztott jelölt fényképe alatt található „Rá szavazok” gombra, majd a megerősítést kérő felugró ablakban az „Igen” gombra. Már indulhat is a szavazás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top