Aranyanyu

“Minden gyerek szuper nevelést kap nála”

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, pedagógusok, nővérek és orvosok, és te döntheted el, ki kapja közülük az elismerést. Ismerd meg mai Aranyanyu-jelöltünket, és szavazz mind a három kategóriában arra, aki szerinted leginkább megérdemli a díjat!

Mai pedagógus jelöltünk: Kovács Adrienn, 37 éves, Érdről

Adrienn néhány évvel ezelőtt még egy multinacionális cégnél dolgozott. Házas, férjével két gyermekük született, Atti és Vince. Mindkét fiúnál autizmust diagnosztizáltak. Mivel az oktatási intézmények nem fogadták be őket, Adrienn választás elé került. Feladta korábbi, igen sikeres karrierjét, és beiratkozott a gyógypedagógiai főiskolára, hogy saját iskolát hozzon létre. Az érdi helyszín mellett Solymáron is elindított egy autista és Down-kóros gyermekeket befogadó napközit, amelyet anyagi okok miatt át kellett adnia egy alapítványnak. Most a XII. kerületben készíti elő egy újabb iskola alapjait.

Nézd meg a róla szóló videót, és itt már szavazhatsz is – akár rá, akár jelölttársaira, Te döntesz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top