Baba

Most már tudom, hogy õt ilyennek kell elfogadni

"A Kismamában megjelent, alvászavarral kapcsolatos cikk elolvasása után vezetni kezdtem négy és fél hónapos fiam alvási rendjét. Ádám hamar megtanulta az éjszaka és a nappal közötti különbséget, de már születésétõl kezdve rendkívül aktív, egész nap nagyon keveset alszik, átlagosan és összesen napi tizenkét órát."




A cikkük azért is hasznos volt számomra, mivel környezetemben csak jól alvó babák vannak, és senki sem tud tanáccsal szolgálni. Mindenki csodálkozott azon, hogy a fiam sem autóban utazva, sem babakocsiban sétáltatva nem alszik el azonnal, illetve nagyon hamar felébred.

Ádám éjszaka többször felébred, külön szobában alszik a saját kiságyában. Csak akkor alszik el újra, ha bemegyek hozzá és a szájába teszem a cumiját. Kipróbáltam, hogy nem mentem be hozzá 8-10 percig, de ő egyre erőteljesebben sírt. A végén ugyanaz lett az eredmény: a cumival aludt el, azzal viszont szinte azonnal. Nem tudom, mit lehetne tenni, hogy éjszaka mindketten nyugodtan aludjunk.”
(Szilvia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top