Baba

Szülésnél derült ki, hogy mégsem vetélt el

A 28 éves Rachel Suttie januárban esett teherbe, ám a hatodik héten elvetélt. Legalábbis azt hitte, és ezt az orvosai is megerősítették.
Rachel és kislánya
Rachel és kislánya

A kanadai nő orvosa ugyanis a vetélés megállapításakor nem vette észre, hogy páciense ikrekkel volt várandós, és az egyik magzatát valóban elveszítette, de a másik továbbra is a méhében növekszik.

Rachel a vetélést követően a barátjával is szakított, szexuális kapcsolata nem volt, így saját bevallása szerint semmi oka nem maradt azt feltételezni, hogy várandós lenne. Bár tapasztalt magán némi súlygyarapodást, illetve gyakran volt rosszul, utóbbit a szedett gyógyszerek mellékhatásának tudta be. Amikor pedig úgy érezte, mintha egy gyermek mozogna a hasában, azt hitte, csak képzelődik, talán a vetélés miatt.

Augusztus végén a nő az édesapjával egy 75 kilométeres túrán vett részt, amikor megindultak nála a fájások. Állítólag azonban még ekkor sem gyanakodott arra, hogy szülni fog, azt hitte, megerőltette magát. A kiérkező mentők közölték vele, hogy gyermeke születik.

Az egészséges kislányt végül császármetszéssel segítették a világra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top