Baba

Addig szült, míg lett egy kislánya is

Összesen tizenötször esett teherbe az elszánt anyuka, mire végre megszülethetett a kislány, akire mindig is vágyott.
Trish és gyermekei
Trish és gyermekei

A most 32 éves brit nő, Trish Corcoran 1997-ben hozta világra első fiát, Michaelt, majd két évvel később megszületett a második fiú, Jack is. „Jack gyönyörű volt, akár a testvére, de mégis egy kicsit csalódottnak éreztem magam amiatt, hogy nem lány” – vallotta be az asszony a Daily Mailnek nyilatkozva.

Trish és férje 2000-ben aztán úgy döntöttek, vállalnak még egy gyermeket, legfőképpen azért, mert az anyuka mindenképp szeretett volna egy kislányt is. A nő abban az évben négyszer is teherbe esett, ám mind a négy alkalommal elvetélt. 2002-ben újra próbálkoztak, ám pár hónap különbséggel újabb két vetélés következett, melyek okát ráadásul az orvosok sem tudták pontosan kideríteni.

„Ennyi szívfájdalom után úgy döntöttünk, a két csodálatos fiunk felnevelésére koncentrálunk. Legbelül azonban továbbra is vágytam egy kislányra, és úgy éreztem, hogy mindazok után, amiken keresztülmentünk, szeretnék tovább próbálkozni.”

2003-ban Trish újra teherbe esett, és 2004 tavaszán megszületett harmadik fia, Chris, egy évre rá pedig a negyedik kisfiú, Joe. „Annak ellenére, hogy szerettem a fiaimat, továbbra is akartam egy lányt, hogy teljes legyen a családunk.”

A következő négy évben a asszony mindenféle fellelhető praktikát kipróbált annak érdekében, hogy növelje az esélyeit egy lánygyermekre. Ez idő alatt összesen négyszer esett teherbe, de minden alkalommal elveszítette a babát.

Tavaly tavasszal aztán újra kiderült, hogy várandós, életében immár tizenötödszörre. Trish fel volt készülve arra, hogy újra elvetél, és megígérte magának, hogy ez lesz az utolsó próbálkozása. Ez a terhessége azonban problémamentesen zajlott, és 2010 novemberében egészséges kislánynak adott életet. „Amikor végre a karjaimban tarthattam a lányomat, tudtam, hogy megérte a küzdelem. Tíz kisbabám elvesztését kellett elviselnem azért, hogy ő a világra jöhessen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top