Baba

Szülőszobán végződött a minivakáció

Koraszülött gyermeke miatt hónapok óta nem tud hazatérni egy házaspár háromnaposra tervezett útjáról.
Kép: //www.fox5sandiego.com/

A váratlanul érkező Wyatt Flaherty

Kép: fox5sandiego.com

Az észak-amerikai Cleveland városában élő házaspár, Kelly és Christian Flaherty mindössze háromnapos kikapcsolódásra utaztak szeptemberben a dél-kaliforniai San Diegóba. Az 5 és fél hónapos terhes asszonynál azonban alig valamivel az érkezés után váratlanul beindult a szülés, így nem volt mit tenni, rohanni kellett az egyik helyi kórházba. A szülés a körülményekhez képest rendben zajlott, a nő kisfiúnak adott életet, aki a Wyatt nevet kapta.

„Annyira korán érkezett, ebben a korban még az sem volt biztos, hogy egyáltalán életben marad, de hihetetlenül jól ment minden. Nagyon hálás vagyok ezért” – nyilatkozta az apa egy helyi magazinnak.

Mivel azonban az inkubátorban fekvő kisfiút nem lehet még szállítani, a szülők háromnaposra tervezett minivakációja immár negyedik hónapja tart. „A kisfiunk úgy döntött, nem megy vissza a hűvös Clevelandbe, inkább itt marad a napfényes San Diegóban” – jegyezte meg viccesen az édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top