Baba

Angelina Jolie ikreket vár?

A legutóbbi fotókon a színésznő testén még semmilyen gyanús jel nem utal a várandósságra. Ami biztos, a pár feltűnően boldognak tűnt mostanában.
Vajon tényleg jönnek a babák?
Vajon tényleg jönnek a babák?

Brad Pitt és Angelina Jolie újabb gyermekáldás elé néz az amerikai OK! magazinnak nyilatkozó közeli barátjuk szerint. És ez még nem minden: a sztárpár állítólag ikreket vár. Az ultrahangvizsgálat ráadásul azt is kimutatta, hogy mindkét baba fiú. Ha ez igaz, akkor Pitték családja hamarosan tíztagúra bővül.

A színész házaspár ismerőse azt is elmondta, hogy a gyerekek közül egyedül a legnagyobb, Maddox tudja, hogy anyukája hasában két kistestvér növekszik. A kicsiket még nem akarják beavatni, amíg az első, kockázatosabb időszak le nem zajlik.

A sztárpár állítólag rendkívül izgatott, és alig tudják tartani a titkot (bár ezek után nem is lesz rá szükség). A nagy hírt csak a rokonokkal és a közeli barátokkal osztották meg. Arra meg egyáltalán nem számítottak, hogy újabb ikerpárnak örülhetnek majd. A forrás szerint Angelina terhessége most nagyon közel hozta őket egymáshoz Braddel, aki párja minden kívánságát lesi. Úgy gondolják, az, hogy a babák ilyen gyorsan megfogantak, mindenképpen azt jelenti, hogy ennek így kellett történnie.

Azok után, hogy Brad nemrég arról nyilatkozott, szeretnének végre összeházasodni, elég kereknek tűnik a történet. Reméljük, hamarosan maga a pár is bejelenti a nagy hírt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top