Baba

Hisztiző hároméves miatt késett egy repülő

A családot leszállították a gépről, mivel nem tudták lecsillapítani kisfiukat.
Forrás: KiroTV
Forrás: KiroTV

Az alaszkai Everettben élő Yanchak család az Alaska Airlines járatával indult volna haza Seattle városából. Annak rendje és módja szerint becsekkoltak, felszálltak gépre, ám amikor hároméves fiukat betették az ülésbe és bekapcsolták a biztonsági övét, a gyerek hisztizni kezdett. Semmivel sem tudták lecsillapítani, nem maradt meg az ülésben, inkább édesanyja ölébe kéredzkedett – számolt be róla a KiroTV.

A repülő ekkor már a kifutópályán gurult, ám a személyzet jelentette a pilótának, hogy egy gyerek hisztériázik a fedélzeten. A pilóta ekkor visszakormányozta a gépet a beszállókapuhoz, és felszólította a családot, hogy szálljanak le. A családfő először kijelentette, hogy nem hajlandóak erre, ám a kialakulóban lévő lincshangulat hatására végül mégiscsak megtették.

A repülő így is késve indult el, Yanchakék pedig csak egy későbbi járattal tudtak hazautazni. Mint a családfő a tévériportban elmondta: fel van háborodva, mert úgy bántak velük, akár a bűnözőkkel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top