Baba

250 randevún sem találta meg az igazit

Nem sajnálta a pénzt a társkeresésre, de nem sikerült szerelmet vennie.
Harry Greenfield

Harry Greenfield

Forrás: New York Times 

A New Yorkban élő milliomos, Harry Greenfield 12 évvel ezelőtt, 35 éves korában döntött úgy, hogy párkereső iroda segítségével keres magának társat. Azóta hat különböző ügynökség ügyfeleként összesen 65 000 dollárt, vagyis mintegy 14 millió forintot költött, 250 nővel randevúzott, ám mégsem sikerült párt találnia magának. 

Greenfield rendkívül sikeres karriert tudhat magáénak az üzleti életben, olyannyira, hogy most, 47 éves korára már vissza is vonult, hiszen hatalmas vagyonra tett szert. A New York Timesnak adott nyilatkozatában ugyanakkor bevallotta, hogy gazdagságát bármikor szívesen elcserélné egy ideális nőre, akivel végre családot alapíthatna. És hogy milyennek kell lennie ennek a nőnek? Nos legyen szép, vékony, elegáns és okos, rendelkezzen jó humorérzékkel, ne legyen megszállott karrierista és éljen New Yorkban.

A férfi elmondta azt is, hogy nagyot csalódott a társkereső irodákban, ugyanis a pénzéért csak hitegették, és azt mondogatták neki, amit hallani akart, valójában azonban nem segítették hozzá, hogy megtalálja a vágyott társat.

A lap megkeresett néhány társközvetítőt is, amelyeknek Greenfield az ügyfele volt. Az egyik helyen elárulták, hogy a milliomos meg van győződve arról, hogy pénzért szerelmet tud venni, egy másik ügynökség vezetője pedig arról számolt be, hogy a férfi roppant válogatós, és senki sem elég jó neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top