Baba

Mamisztrájk: ilyen, ha 6 napig nem pakolsz utánuk

Megsavanyodott tej és szétdobált ruhák a lakásban! Nézd meg a fotókat, milyen, ha egy anyuka nem hajlandó hat napig a gyerekei után pakolni.

Jessica Stilwell, háromgyerekes anyuka gondolt egy nagyot, és felfüggesztette anyai teendőit hat napra. Ami nem tűnik olyan soknak, de elnézve a képeket, épp elég volt arra, hogy kiderüljön, mire képesek a gyerekek anyai gondoskodás nélkül. Az amerikai anyuka egy 12 éves ikerpárt és egy 10 éves kislányt hagyott garázdálkodni a családi házban. Nem pakolt el semmit, nem mosogatott és nem is szólt rá a gyerekekre, hogy pakoljanak el.

Kattints a még több rendetlenségért!
Kattints a még több rendetlenségért!

A lényege az egésznek az volt, hogy rájöjjenek a gyerekek, hogy egyrészt milyen rendetlenek is ők, másrészt pedig lássák, hogy mekkora munkát fektet be az anyukájuk, hogy ők kényelmes, tiszta környezetben éldegéljenek. Szegény anyuka, azért nem irigyeltük, mert a végén, a hetedik napon csak neki kellett feltakarítania a hat nap alatt összegyűlt piszkot. „Ha jót akarsz a gyerekeidnek, tanító szándékkal legalább egy egynapos sztrájkot tarts otthon, és sokkal jobban szót fogadnak majd a lurkók!” – ezt tanácsolja a blogján az elszánt anyuka a rendetlen gyerekekkel nem bíró szülőknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top