Baba

Jót tesz a párkapcsolatnak a közös autózás

Bár a konfliktusok nem mindig úszhatók meg, a párok többségét mégis közelebb hozza egymáshoz egy-egy hosszabb autóút.
Élmény...
Élmény…

Egy amerikai weboldal közel ezer pár megkérdezésével készített felmérést arról, hogy milyen hatással van a kapcsolatra a közös autózás. A megkérdezett párok átlagosan nyolc hosszabb közös autós utazást tudhattak már maguk mögött, tehát volt alapjuk a véleménynyilvánításra.

A résztvevők 32 százaléka vallotta be, hogy figyelmeztette már a párját azért, mert túl gyorsan hajtott, arra viszont, hogy túl lassan ment, csupán 15 százalék. A válaszadók 27 százalékával előfordult már, hogy ő vette észre útközben, hogy a vezető nem a megfelelő irányba halad, 22 százalék viszont azért szólt rá a kormánynál ülő partnerére, mert szerinte az vezetés közben túlságosan figyelmetlen volt.

Bár az előzőek alapján úgy tűnhet, a közös autózás inkább konfliktusforrás, mégis a megkérdezettek 68 százaléka úgy nyilatkozott, hogy az élmény szórakoztató és megnyugtató volt, összességében véve pedig közelebb hozta a párjához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top