Baba

6 éves kislány segítette világra kishúgát

A kislány a tévében látta, hogy mit kell tenni akkor, ha valakinél váratlanul beindul a szülés. Nem pánikolt be.
Francesca és Roisin

Francesca és Roisin

Forrás: express.co.uk

A hatéves Francesca Goodby egyik éjszaka arra ébredt, hogy kistestvérével várandós édesanyja, Kay a fürdőszobában segítségért kiabál, mivel hirtelen megindult nála a szülés.

A kislány nem ijedt meg a helyzettől, mivel korábban egy tévéműsorban látott egy hasonló esetet. Míg az édesapja házuk földszintjére rohant telefonálni a mentőknek, Francesca a fürdőszobába ment, és igyekezett nyugtatgatni, segíteni az édesanyját. Ő volt az első, aki megpillantotta, amikor a kishúga feje előbukkant.

A baba annyira gyorsan megszületett, hogy a gyerekek apja már arra ért vissza a telefonálásból, hogy Kay és Francesca épp tiszta törölközőbe bugyolálják a csecsemőt. Perceken belül a mentők is megérkeztek, ellátták és kórházba szállították az anyát és az újszülöttet. Mindketten teljesen egészségesek és jól vannak.

A szülők egy brit lap riportjában elmondták, hogy rendkívül büszkék talpraesett kislányukra, amiért korát meghazudtoló nyugalommal viselkedett a nem épp hétköznapi helyzetben, és már alig várják, hogy a húgának, Roisinnek is elmesélhessék születése különleges történetét. Francesca pedig kijelentette: ha felnő, orvos szeretne lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top