Baba

Így néznek ki a két hónapja szült sztáranyukák

Megan Fox már olyan vékony, mint a terhessége előtt volt, Drew Barrymore viszont csak a napokban kezdett újra edzeni járni.

Drew Barrymore szeptember 26-án, míg kolléganője, Megan Fox egy nappal később, 27-én adott életet életet első gyermekének. Az egyikük pedig máris szűk ruhában fotóztatja magát, hogy megmutassa, máris visszanyerte alakját:

Képek: Northfoto / Daily Mail
Képek: Northfoto / Daily Mail

Fox a szülést követő hetekben azonnal hozzálátott, hogy újra formába hozza a testét, aminek mostanra meg is van az eredménye: a 40 és annyi kapcsán pózolt a fotósoknak Los Angelesben, szűk világoszöld ruhájában megmutatta, hogy már egy deka túlsúly sincs rajta, sőt.

Drew Barrymore viszont több időt adott magának, majd csak most kezd újra edzésekre járni. Bár meglehetősen laza, sportos ruhákat viselt, azért így is látszott, hogy van még mit ledolgoznia. Persze egyáltalán nincs elkésve, sőt végre valaki nem azzal akar címlapra kerülni, hogy szülés után 2 hónappal a mérleg a legfőbb gondja.


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Így néznek ki a két hónapja szült sztáranyukák

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top