Baba

Babát vár a 39 éves szupermodell

Eva Herzigova háromgyermekes anyuka lesz.
Eva Herzigova
Eva Herzigova

Ügynöksége hivatalosan is bejelentette, hogy a kilencvenes évek egyik ikonikus szupermodellje, Eva Herzigova újra várandós.

A 39 éves modellnek és párjának, Gregorio Marsiajnak már van két fia: az 5 éves George és a 21 hónapos Philipe. A kistestvért – akiről egyelőre nem közölték, hogy kisfiú vagy kislány lesz – jövő tavaszra várják.

„Anyának lenni nehéz feladat, ugyanakkor a legjobb a világon. Minden nap történik valami új és csodálatos” – nyilatkozta korábban Herzigova egy brit lapnak.

A modell egyébként a mai napig is aktívan dolgozik szakmájában: jelenleg többek között a Dior egyik bőrápoló termékcsaládjának arca és rendszeresen vállal fotózásokat is. Divatbemutatókon ugyan már ritkábban szerepel, de két héttel ezelőtt hazájában, Csehországban egy jótékonysági divatshow-n örömmel lépett kifutóra.

 

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Babát vár a 39 éves szupermodell

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top