Család

Szülés után 9 nappal már modellkedett

Lapos hassal, kifogástalan alakkal állt munkába a híres fotómodell. Ami ezúttal azért hír, mert bő egy héttel korábban szült.

A legtöbb újdonsült anyuka még hónapokkal a szülés után is a felszedett kilóktól szenved, szemben a 32 éves Anna Freemantle modellel, aki kilenc nappal kisfia, Leo születése után újra a kamerák elé állt, és egy szexi fehérnemű-fotózásra készül. A topmodell szerint jó lenne, ha a nőknek nem kellene anyaság és karrier között választaniuk.

A holland modell, aki Kate Moss és Naomi Campbell mellett Louis Vuitton, Versace és Valentino kifutóján is megfordult már, pontosan tudja, kivételes eset az övé. Mint mondta, terhessége ráébresztette, mennyire szerencsés, hogy teste miatt nem kellett aggódnia. Az viszont nem derült ki, hogy mit tett vagy nem tett annak érdekében, hogy semmilyen nyomot ne hagyjon rajta a szülés.

Persze jó annak, aki ennyire gond nélkül őrzi meg alakját, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy 9 nappal a szülés után nem a munkának, a fotózásnak kellene fontosnak lennie…

Így néz ki egy szupermodell 9 nappal szülés után
Így néz ki egy szupermodell 9 nappal szülés után

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top