Baba

Így válassz tökéletes karácsonyi ajándékot!

Nyakunkon a karácsony, így az újdonsült és a rutinosabb szülők is elkezdik törni a fejüket, hogy mit is kellene venni a gyereknek karácsonyra. Tudjuk, hogy az év vége legkevésbé sem a nyugalomról és a pihenésről szól, ettől függetlenül fontos lenne, hogy ne az utolsó pillanatban rohamozz meg egy plázát, hanem próbáld meg okosan megválogatni az ajándékokat. Ha elolvasod <a href="http://mamasandpapas.hu/" target="_blank">Kató Linda, a Mamas & Papas baba-mama bolt üzletvezető-tulajdonosának</a> tippjeit, biztosan találsz olyan ötleteket, amikben a szülők, nagyszülők és a babák is örömüket lelik.

Legyen személyes

Tippek: mit kapjon a gyerek karácsonyraEleinte talán csak neked fontos, hogy megtartsd a baba apró emlékeit, de ahogy cseperedik és egyre több dolgot fog megérteni a pici, számára is jó érzés lesz, hogy látja, milyen volt kiskorában.  A különböző kéz- és lábnyomatok, a fogacska- és tincstartók mind remek megoldások arra, hogy valami személyeset és maradandót ajándékozz. Az olyan kézlenyomat, ami akasztható is, a karácsonyfa dísze lehet, aminek a nagyszüleid biztosan nagyon örülnének!

Tipp: Praktikus megoldás, ha olyan kis designbőröndöt vásárolsz, amiben több apró tartó is van, így azokba beleteheted az első fogakat, tincseket és a kórházi karszalagot is, sőt az elejére még gyermeked fotóját is elhelyezheted.

Az emlékek a legfontosabbak!

Tippek: mit kapjon a gyerek karácsonyraLegszívesebben biztosan te is sokszor megállítanád az időt, hogy a gyermeked mindig pici maradjon, de ha ez már nem lehetséges, megörökítesz minden fontos pillanatot az életéből. Hogy ezek a fotók ne keveredjenek össze és vesszenek el a fiók alján, jó, ha időnként  rendszerezed őket. Erre már rengeteg, stílusos megoldás létezik a különböző képkeretektől kezdve egészen az emlékkönyvekig.

Tipp: Karácsonyi kedvencünk ez a hangulatos kis fotóalbum, amit a babád is szeretne, hiszen puha, színes és saját magát láthatja viszont benne, ami számára szórakoztató, de egyúttal fejleszti is önismeretét.

 

A biztos siker!

Tippek: mit kapjon a gyerek karácsonyraHa tuti biztos tippet szeretnél kapni tőlünk, akkor ezt a bébifészket ajánljuk, ami babád első széke lehet. Ez a puha, kényelmes forradalmi újítás, tapasztalataink szerint a gyermekek kedvence, köszönhető ez ergonomikusan tervezett formájának. Már három hónapos kortól lehet használni, egészen hároméves korig, hiszen ülését úgy alakították ki, hogy együtt nő a babával.

Tipp: A levehető tálca miatt a szék jól használható etetéshez és játékhoz is, pillesúlya miatt pedig könnyen utaztatható, így a babának soha sem kell hiányolnia a biztonságot nyújtó kis fészkét.

 

 

Exkluzív ajándékok

Tippek: mit kapjon a gyerek karácsonyraGondoljunk most egy kicsit azokra, akiknek ugyan még nincs gyermekük, viszont a baráti társaságukban egyre több van, és az ünnepek előtt sokszor gondban vannak, hogy mit ajándékozzanak. Ha az exkluzivitás mellett döntenek, akkor nagyon nem lőhetnek mellé, hiszen melyik anyuka nem örülne például egy gyönyörű, ezüst anyakönyvtartónak vagy étkészletnek.

Tipp:  Ha az exkluzivitást még a funkcióval is párosítod, akkor nyert ügyed van! Válassz például egy ezüst zenélődobozt, ami fejleszti a baba érzékszerveit és meg is nyugtatja.

 

Fontos a csomagolás

Tippek: mit kapjon a gyerek karácsonyraHa nehezen ugyan, de kiválasztottuk a legjobb ajándékokat, ne feledkezzünk meg a csomagolásról sem, ami legalább annyira fontos, mint a tartalom. A kettő együtt működik igazán, ráadásul olyan jó érzés becsomagolni a meglepetést, és közben arra gondolni, hogy milyen boldog lesz majd, aki kapja. A legjobb, ha olyan csomagolást választunk, amit nem csak úgy széttép a gyermek, hanem még később is tud játszani vele.

Tipp:  Aktuális kedvenceink a különböző méretű karácsonyi csizmák és zsákok, amikben később lehet csokikat vagy játékokat tárolni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top