Baba

Addig szülte a gyerekeket, míg nem lett egy kislánya

A brit nő hat fiúnak adott életet, ő azonban mindenképp akart egy kislányt is.

A 36 éves Kelly Hearn még tinilányként hozta világra az első két gyermekét, akik mindketten fiúk lettek. Az anyuka akkor fogadta meg, hogy addig szüli a gyerekeket, míg nem születik egy kislánya is.

Kelly mindenféle praktikát és babonát bevetett, hogy kislánya foganjon: többek között literszám itta az áfonyalevet, szánsavas üdítőket egyáltalán nem fogyasztott és még egy rózsaszín szalagot is a párnája alá tett. Férjével az évek során további négy gyereket vállaltak, akik mindannyian fiúnak születtek.

Forrás: The Sun

Teljes a család

Forrás: The Sun

A nő azonban nem adta fel, hetedszer is teherbe esett. Amikor a vizsgálat megállapította, hogy ezúttal kislányt hord a szíve alatt, el sem akarta hinni. A biztonság kedvéért további öt különböző helyen elvégeztette az ultrahangos vizsgálatot és mindenütt megerősítették, hogy a születendő baba neme lány. A hírt mind a férje, mind pedig a fiai kitörő örömmel fogadták.

A kis Isabella 2010 júliusában született meg. Az asszony igazi, rózsaszín lányszobát rendezett be a számára és több szekrényre való kislányruhát, cipőt és kiegészítőt vásárolt össze. Bár a fiait is nagyon szereti, Kelly igazán a kislánya születése után tudott kiteljesedni anyaként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top