Baba

Természetes úton akar szülni Katalin hercegné

Ugyanott hozza világra gyermekét, ahol annak idején Diana hercegnő szülte Vilmost és Harryt.

Nyilvánosságra hozták a Katalin hercegné szülésével kapcsolatos hivatalos információkat és terveket. A hercegné várhatóan július közepén ad életet gyermekének, akinek a neme csak a világra jöttekor derül majd ki.

Ebben a kórteremben szül majd

Ebben a kórteremben szül majd

Forrás: dailymail.co.uk

A hercegnét a londoni St. Mary Kórház Lindo szárnyában, egy privát kórteremben helyezik majd el. Ugyanott, ahol annak idején Diana hercegnő is megszülte Vilmos és Harry herceget. Kate természetes úton szeretné világra hozni a babát, vagyis kizárólag akkor végeznek majd rajta császármetszést, ha ez egészségügyileg indokolt. A szülés alatt a tervek szerint mellette lesz az édesanyja, Carole, a testvére, Pippa, és ha idejében – valószínűleg helikopterrel – odaér az észak-walesi katonai bázisról, akkor Vilmos herceg is.  

A királyi udvarban eddig szokatlan módon hivatalosan közlik majd a nyilvánossággal, ha megindul a szülés. Amint a baba világra jött, a hírt először a királynővel és a királyi család többi tagjával közlik, majd sajtóközleményben, valamint a Buckingham-palota elé kihelyezett táblán jelentik be. Vilmos herceg ezután valószínűleg egy rövid nyilatkozatot tesz majd a kórház lépcsőjén állva. A brit haderő 41 díszlövéssel köszönti majd a hercegi pár első gyermekét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top