Baba

Mindkét gyerekét az apa segítette világra

A férfi nem szülész, egyszerűen csak így alakult.

Egy brit házaspár, Philippa és Andrew Fenner első gyermeke, Elvis, két évvel ezelőtt a kiírt időpontnál öt nappal korábban született meg. Annyira gyorsan történt minden, hogy a szülőknek nem volt idejük orvost hívni: a kisfiút az édesapa segítette világra a nappaliban.

Az asszony tavaly év végén teherbe esett a második gyerekkel, aki követte a bátyja példáját. „Az egész olyan volt, mint egy komédia. Reggel 6-kor ébredtem fel, mint általában, és elindultak a fájások. Talán már álmomban is lehetett néhány, de nem elég erős, hogy felébredjek rá. Mivel a fájások négypercenként jelentkeztek, arra gondoltam, hogy aznap talán megszülök” – mesélte Philippa egy brit lap riportjában.

A házaspár épp ezért elkezdett a szüléshez készülődni, felhívták barátaikat is, hogy vigyázzanak Elvisre. Aztán az események egyszer csak felgyorsultak. „A következő félóra homályba vész. Arra még emlékszem, hogy kiabáltam a férjemnek, hogy újra megtörténik, jön a baba” – idézte fel az anya. Az egyébként informatikusként dolgozó Andrew pedig tette a dolgát, immár másodszor életében. Mire a bába és az orvosok megérkeztek, Philippa már a karjában tartotta második fiát, Felixet, aki szintén öt nappal előbb érkezett és szerencsére teljesen egészséges baba.

Forrás: dailymail.co.uk

Fennerék

Forrás: dailymail.co.uk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top