Baba

Haldokló kisfiuk miatt házasodnak össze a szülők

Teljesítik beteg gyermekük egyik utolsó kívánságát.
Rhys és édesanyja
Rhys és édesanyja

A 8 éves Rhys Williams súlyos, gyógyíthatatlan bőrbetegségben, úgynevezett Epidermolysis bullosában szenved, melynek következtében a testén fájdalmas hólyagok képződnek, még a legkisebb fizikai behatásra is. Miután két betegtársa, egy 3 éves és egy 21 hónapos kisfiú belehaltak ugyanebbe a kórba, Rhys bakancslistát írt.

A kívánságai közé felkerült, hogy együtt focizhasson a Liverpool csapatának sztárjaival, mint ahogy az is, hogy 11 éves nővére, Michaela egy napig hercegnői elbánásban részesüljön. Mindemellett pedig azt is kérte, hogy a szülei idén február 28-ig házasodjanak össze. “Megdöbbentem. Azt akarja, hogy ugyanaz legyen a vezetéknevem, mint az övé” – mesélte a fiúcska édesanyja, Tanya.

A szülők mindenképp szeretnék teljesíteni fiuk kívánságát, ezért most rohamtempóban szervezik az esküvőjüket. Remélhetőleg idejében összeáll minden és együtt ünnepelhet a család.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top