Baba

Praktikus ötletek homokozáshoz

Hamarosan itt a tavasz és a jó idő, amikor a kicsik legszívesebben a játszótéren töltenék az egész napot, és jön a homokozós időszak is: lehet homoktortát sütni, -várat építeni. Ám ehhez is jól jön egy kis praktikum.

A kisebbeknél még anyának is be kell szállni a homokozásba. A homok sokszor nedves,  ekkor tesz jó szolgálatot az IKEA műanyag székpárnája. Könnyű, nem foglal  túl sok helyet, fel sem tűnik a fél ház mellett, amivel útnak kell indulni egy kisgyerekkel,  viszont nagyon hasznos a gyereknek is és anyának is, erre jó ráülni, nemcsak a játszótéren, hanem akár kirándulásokon is.

 

Praktikus ötletek homohozáshoz

 

Ha pedig már ott ülünk , valamivel homokozni is kell. Nincs az a homokozókészlet, ami elég lenne, ráadásul fogyóeszköz is, ez-az néha beásva marad egy homokvárban.  Érdemes viszont körülnézni otthon az újrahasznosítás jegyében, mivel nagyon jó kis homokozóeszközök lapulnak a konyhában. Mini tortát készíteni a legjobb a tejszínhab spray  kupakjával. A vödrös savanyúságok vödrével a homokvár bástyája készülhet. Ha a család szereti a Mia Family desszertet, szépen csavart poharát ki ne dobjuk, a homokozószettben a helye, mint ahogy a fagyis dobozé is, legyenek akár kör alakú, akár szögletes.

 

Praktikus ötletek homohozáshoz

 

Homokozás után pedig irány fürödni, ha kíváncsi vagy bloggerünk fürdőszobai praktikájára is, látogasd meg A napfény illata blogot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top