Baba

Két tuti gyerekprogram a hétvégére

Budapesti családi programot találni néha nem is olyan egyszerű: a különböző korú gyerekek, az ár, az idő, a program jellege mind-mind olyan szempont, amit szeretünk előre megfontolni.

Szombat:

Talán tudjátok, hogy minden múzeumban minden hónapban van egy nap, amikor ingyenes a családi belépés az állandó kiállításokra. Múzeumonként változik, melyik hétvégi napon lehetséges ez, a hónap első szombatján a Magyar Földrajzi Múzeumba tudtok ezen a módon bejutni. A múzeum Érden található, az egyik állandó kiállítás a magyar felfedezőket mutatja be a XIII. századtól kezdve egészen a XX. századig, egyszer mindenképp érdemes elmenni és végignézni. S ha már Érden járunk, ne hagyjátok ki a Pataki cukit semmiképp, isteni a sütijük (és a fagyijuk is)!

 

Vasárnap:

Kontra Klub (Trafó Pince), 10h:

KönyvBelépő: Kalandozz Rév Fülöppel!

Vadonatúj könyvklub indul a Trafóban: minden hétvégén könyvbemutató, ahol találkozhatunk a szerzővel. Mindig klassz hallgatni, ha a könyv, a vers írója olvas fel, nos itt erre is számíthatunk és a program után a könyv témájához kapcsolódó foglalkozáson is részt vehetnek a kicsik. A belépés 500 Ft, 3 éves kor alatt és a kísérőknek ingyenes, ami külön nagy dolog, kevés ilyen programot találunk. Olvasni jó!

 

További hétvégi programajánló itt található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top