Baba

Újabb ikrek érkezhetnek a Federer családba

A két kislány után a hírek szerint most két kisfiú jöhet.

2009. júliusában született meg Roger Federer két kislánya, Charlene Riva és Myla Rose, és egy svájci lap információi alapján a teniszező felesége ismét ikrekkel várandós. A két kislány mellé két kisfiú érkezik a családba, várhatóan júliusban, ami még izgalmasabbá teszi a várakozást, hisz a wimbledoni torna 2014. július 6-án ér véget. A terhesség tényét már korábban, karácsony után bejelentette a pár.

Az ikrek nagy valószínűséggel korábban érkeznek, így számítani kell rá, hogy az édesapa jelenléte nélkül jön világra a két kis Federer csemete. Roger felesége, Mirka és a két kislány, amint tehetik, elkísérik a papát a mérkőzésekre, ha a fiúk is velük tartanak majd, a papa játékán kívül  külön látványosságnak számít majd a kis társaság.

Nézd meg az Ikrek a családban blogon, milyen édesen szurkol a két kislány az édesanyjával egy teniszmeccsen, és hogy mit nyilatkozott a leendő apa!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top