Baba

Kislányuk haja miatt támadják Beyoncét és Jay Z-t

Állítólag elhanyagolják a hajápolást.

A hétvégén jelent meg a sajtóban az alábbi fotó Beyoncéról, Jay Z-ről és a kislányukról, Blue Ivyról. Míg a többség egyszerűen cukinak találta, vagy nem foglalkozott vele, egy chicagói nő, bizonyos Jasmine Toliver úgy érezte, nem nézheti tétlenül, amit a sztárpár művel, pontosabban nem művel a csöppség hajával, ezért petíciót indított az interneten.

“Olyan nőként, aki tisztában van a hajápolás fontosságával. Zavaró látni, hogy egy gyerek haja ennyire száraz. Blue Ivy szülei, Sean Carter, vagyis Jaz Z és Beyoncé számos lépést elmulasztottak Blue Ivy hajának ápolásával kapcsolatban. Ennek következtében a kislány csapzott rasztákat és szöszlabdákat növesztett. Kérem, emeljünk szót azért, hogy megfelelően ápolják Blue Ivy haját” – fogalmazta meg felhívását az asszony. A petícióhoz eddig több, mint 1500-an csatlakoztak. Vagyis ennyi ember már biztosan van, aki túlságosan ráért, vagy épp vicces kedvében volt…

Beyoncét és Jay Z-t pedig nem kötelező kedvelni, de Blue Ivy hajával speciel az égvilágon semmi gond nincs, teljesen normális, természetes afro haja van, amit a fotó készítése előtt vélhetőleg elfeküdhetett.

Kislányuk haja miatt támadják Beyoncét és Zay-Z-t

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top