Baba

Divatba jöttek a Jégvarázs szereplőinek keresztnevei

Az újszülöttek nagyságrendekkel jobban járnak, mint ha mondjuk egy brazil szappanopera karaktereiről neveznék el őket.

Az Elsa név most először került fel a névadási 100-as toplistára Nagy-Britanniában, 2014 első felének statisztikái alapján, és máris a 88. helyen nyitott. Mindez elég egyértelműen annak tudható be, hogy így hívják a Jégvarázs főszereplőjét. A mesefilm többi karakterének neve, vagyis az Anna, a Kristoff, a Hans és a Sven is sokkal felkapottabb lett, mint a korábbi években volt. A legkevésbé Olaf, a hóember neve ragadta meg a szülőket, ezt a nevet ugyanis csak 4 százalékkal választották többen, mint tavaly.

A névadási adatokból kiderül az is, hogy bármennyire népszerű is a hercegi család, névválasztásban kevésbé akarják őket utánozni, a George név népszerűsége ugyanis György herceg születése után a 13. helyről a 19.-re esett vissza. Minden bizonnyal azért, mert a szülőknek nincs kedvük folyton arra a kérdésre válaszolgatni, hogy “A hercegről nevezted el a gyereket?”.

Divatba jöttek a Jégvarázs szereplőinek keresztnevei

Forrás: babycentre.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top