Baba

3 zseniális ajándék gyerekeknek

Zsúrok, családi ünnepek, zsebpénzgyűjtéses játékok – mindig jól jön valami újdonság, új tipp, hogy nagyon meglepjük a gyerekeket. Most három eszméletlenül klassz játék következik.

Hihetetlen mennyiségű játék dől ránk a polcokról, a virtuális üzletekből, mégis nehéz ajándékot találni, mert nem mindig lehet belőni, mire van szükség, miből gyűlt már össze 13 készlet, melyik könyv lelhető fel a polcon, melyik nincs meg (egyébként mekkora könnyebbség lenne olykor-olykor, ha az esküvők mintájára a gyerekzsúrokra is lenne ajándéklista mindenfélékkel). Ez a három játék bombajó, jolly joker: nemsemlegesek, a gyerekkor végéig, azaz a kiskamaszkorig szórakoztatóak, és mindegyikkel lehet többen játszani.

Sztorikocka

Sokatmondó a neve: pont az, amit sejtünk, kockák képekkel, amikből sztorikat, meséket lehet szőni. Egyedül, többen, egymás meséjét folytatva, szabályokat beleszőve, kinek mi jön be jobban. A lehetőségek száma ha nem is végtelen, de elég magas, többféle szett és kiegészítők is kaphatók hozzá.

3190 Ft

3 zseniális ajándék gyerekeknek

 

Kinetikus homok

Amikor tavaly megjelent a hírekben, nagyon irigyeltem a svédeket, hogy nekik ilyen is van. Azóta már itthon is kapható, kipróbálható, egyszerűen őrület: ez egy olyan homok, ami 98 százalékban szokványos homok, 2 százalékban titkos összetevő, de ettől annyira megváltoznak a homok jellemző tulajdonságai, hogy hüledezünk: nem tud kiszáradni, nem koszol (tényleg!), de a legfurább és egyben legérdekesebb tulajdonsága, hogy bár kifolyik a kézből, de mégis úgy tud tapadni, ahogy a sima homok sosem, még vizesen sem. Érdemes itt megnézni a videót is.

1 kg 4590 Ft

3 zseniális ajándék gyerekeknek

 

Dobble

Nagy figyelmet igénylő játék, egyszerű és óriási ötleten alapul: 55 kártya található a csomagban, bármelyik kettőt húzzuk ki, lesz két egyforma ábra rajtuk, csak méretbeli különbségekkel. Ez épp elég ahhoz, hogy kellőképpen megnehezítse a keresgélést, felnőtteknek is komoly kihívás időnként megtalálni a párokat. Ötféleképp játszható, elég strapabírónak tűnnek a lapok ahhoz, hogy kibírják a kisebbek lazább játékkezelését is.

3790 Ft

3 zseniális ajándék gyerekeknek
 
S ha ezek a játékok most épp nem is férnek bele a büdzsébe a nyaralások közepette, jól jöhetnek még a karácsonyi listához is, de házilag is remek dolgokat készíthetünk, pl. kartonból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top