Baba

Zsebemben a nagypapám

Ezeket a családtagokat a gyerekek akkor szorítják magukhoz és olyan erősen, amikor és amennyire akarják. Illetve éppenséggel mérgesek is lehetnek valakire… ezeken kitombolhatják magukat, ha szükségük van rá.

A spanyol Liliana, úgy tűnik, most már nagyüzemben gyártja gyűjthető polgárait (Citizens collectibles), amiket az ETSY-ről mi is megrendelhetünk.

Zsebemben a nagypapám

Választhatunk kész babákat, kisállatokat, de a legjobb, ha személyre is szabjuk őket: kiválasztjuk a hajszínüket, a frizurájukat, a ruhájukat, és hopp, már ott is álldogál az egész család a gyerekágyon, a párnák között. Persze kutyástul-macskástul.

Zsebemben a nagypapám

Vagy ha egy kicsit is ügyesek vagyunk, a saját családunkat megpróbálhatjuk elkészíteni magunk is – bár ez tipikusan olyasmi, aminek bátran nekivág az ember, mert olyan egyszerűnek tűnik, aztán valami egész fura dolog jön ki belőle, ami senkire sem hasonlít. Persze ez is lehet cél.

Zsebemben a nagypapám

                           A cikket köszönjük a  Püré Magazinnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top