Baba

Apa és lánya, akik 39 kedvességet követtek el a szülinapjukon – videó

A hétköznapi hősök köztünk járnak: egy átlagos apa és lánya döntött úgy a 32. és 7. szülinapjuk alkalmából, hogy felejthetetlenné teszik az ünnepet nemcsak maguknak, hanem a környezetüknek is.

Egy oxfordi apa és lánya is májusban ünnepelték születésnapjukat, amire azt találták ki saját maguk meglepetésének, hogy két hétig random jótetteket hajtanak végre. Összesen 39-et, ami a kettőjük korának az összege. Az apa felvette videóra a kedvességeik történetét, és feltöltötte a YouTube-ra a múlt héten, ezzel megríkatva engem és még pár ezer társamat.

Az ABC News-nak adott interjúban az apuka elmesélte, hogy a lányára általában jellemző, hogy kedves és jószívű másokkal, így biztos volt benne, hogy oda meg vissza lesz a szülinapi meglepetésért. Az ötletek nagy részét is a lány találta ki, aki pedig abban a két hétben az apa-lánya páros környékén tartózkodott, rengeteg kellemes meglepetésben részesült.

Apa és lánya, akik 39 kedvességet követtek a szülinapjukon - videó

Olyan kis dolgok voltak a 39 kedvesség között, mint írni egy étterem menedzserének, megköszönve, hogy olyan udvariasan szolgálták ki őket, vagy egy 20 dolláros játékboltos utalványt tenni az egyik szomszéd postaládájába, akiről tudták, hogy jól jön majd neki. De kifejezetten fajsúlyos segítségeket is beterveztek, az apuka például szervdonor lett.

Az egyik kedvenc jótettük az apa elmondása szerint az volt, amikor egy tálat egypennysekkel tele tettek ki arra a helyre, ami a város kedvenc “óhajtó”-helye. Az emberek itt szoktak bedobálni a folyóba pennyket, hogy teljesüljön a kívánságuk. Apa és lánya csak ültek ott, és nézték, ahogy az arra járók vesznek a tálból és kívánnak maguknak valamit. Ez volt az egyik legkedvesebb, szívet melengető élményük a két hét során.

Az apa reméli, hogy videójukkal másokat is arra ösztönöznek, hogy ilyen random kedvességekkel lepjék meg a körülöttük élőket és az idegeneket. Mert ha jót teszünk másokkal, magunkkal tesszük a legjobbat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top