Baba

Megvan az eredmény: ez a legkényelmesebb bugyipelenka!

Szakértő felhasználók – vagyis a gyerekek és anyukáik – segítségével tesztelte a Pampers, hogy mit gondolnak a "fiatalok", melyik a legjobb bugyipelenka. Az eredmények önmagukért beszélnek.
Megvan az eredmény: ez a legkényelmesebb bugyipelenka!

A Pampers 2015 júniusában 110 fő részvételével tesztelte a Pampers Premium Care Pants bugyipelenkát, amely nagyobb kényelmet biztosít a babák számára, mint a korábbi, megszokott szabású pelenkák – ezzel egyébként a megkérdezettek 97 százaléka is egyetértett. A tesztelők egyébként most használták először a Pampers Premium Care Pants terméket, 17 százalékuk kölcsön is adott egyet-egyet az ismerősöknek, akik szintén nagyon elégedettek voltak.

“Örökmozgó babáknak a legjobb, az én kislányom is örömmel viseli” – lelkendezett az egyik anyuka. “Nagyon kényelmes, és rengeteg nedvességet felszív, a baba bőre szinte száraz marad pisilés után is.”

A tesztelők elsöprő többsége, 87 százalék szerint a Pampers Premium Care Pants bugyipelenka legfőbb előnye a körkörös gumírozás, amely nem áll el a baba hasától, így megakadályozza, hogy a kicsi ruhája bárhol is átázzon.

Nagyon elégedett felhasználók

A válaszadók 75 százaléka nagyon elégedett volt a pelenkával a tesztidőszak alatt összegyűjtött tapasztalatok alapján. A fennmaradó 25 százalék is elégedettségét fejezte ki, elmondható tehát, hogy nem volt olyan a tesztalanyok között, aki bármi kivetnivalót talált volna a Pampers Premium Care Pants bugyipelenka minőségét illetően.

Megvan az eredmény: ez a legkényelmesebb bugyipelenka!

Puha, praktikus, szuperszáraz

A megkérdezett anyukák 82 százaléka emelte ki, hogy az új típusú bugyipelenka rendkívül puha, de nagyon fontos szempont volt a könnyű cserélhetőség is. Ezt a válaszadók 73 százaléka találta fontos szempontnak, a tesztelők többsége pedig kiemelte, hogy akár 12 órán át tartó szárazságot biztosít, így akár hosszabb utazásokra is kiváló választás a Pampers Premium Care Pants.

“Könnyel le- és felvehető, puha és kényelmes” – írta az egyik tesztelő. “Ráadásul akár többször is le lehet venni és újra fel, mi strandon próbáltuk ki.”

A jót könnyű megszokni

Az egy hónapos tesztidőszak nem múlt el nyomtalanul, a tesztelők nem kevesebb, mint 94 százaléka fogalmazott úgy, hogy a jövőben biztosan vagy valószínűleg vásárolna Pampers Premium Care Pants bugyipelenkát. Ennél is többen, 97 százaléknyian ajánlanák más kisbabás ismerősüknek is a terméket.

“Mert minden igényünket kielégítette – írta az egyik anyuka. – A gyermekem jól érezte magát benne, nem feszengett, nem szorította sehol. Jó a nedvességfelszívó képessége. És szép is.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top