Baba

Új arcot kapott a nagymamának látszó tini

Végre olyan életet élhet, mint a kortársai az új arcot kapott tini, aki mindig erre vágyott.

A brit Zara Hartshorn egy ritka rendellenességben szenved, melynek következtében az arca rendkívül gyorsan öregszik: 15 éves korára úgy nézett ki, mint egy 50 év körüli nő. A betegsége egészen kiskorától megkeserítette az életét, az iskolában például majomnak és nagyinak csúfolták, a nővérét pedig, aki egy évvel idősebb nála, gyakran  a lányának nézték.

Miután tavaly több újság és tévécsatorna is foglalkozott Zara történetével, egy – a neve alapján jó eséllyel magyar származású – Amerikában élő plasztikai sebész, dr. Robert Ersek felajánlotta, hogy ingyen megműti az arcát.

A 16 éves lány ráncfelvarráson és orrplasztikán esett át, aminek következtében évtizedeket fiatalodott az arca. “Ahogy végignéztem a régi Facebook-fotóimat, rádöbbentem, mennyire szerencsés vagyok” – lelkendezett Zara egy angol lap riportjában.

Forrás: The Mirror

A műtétek előtt és után

Forrás: The Mirror

A tini végre normális életet élhet, amire mindig is vágyott. Azt tervezi, hogy főiskolán vagy egyetemen tanul majd tovább, illetve szeretne nyitni egy szépségszalont. Bár valószínűleg egész életében újabb és újabb plasztikai beavatkozásokra lesz szüksége, mégis boldog.

A szerelmet is megtalálta a nála 6 évvel idősebb Ricky személyében. Később szeretne majd férjhez menni, a gyerekvállaláson azonban még gondolkodik, mivel a betegsége örökölhető – ő is az édesanyjától örökölte –, és nem akarná kitenni a gyerekeit olyan szenvedéseknek, melyeket neki át kellett élnie.

“Bár fiatalabbnak látszom, mégis idősebbnek érzem magam a koromnál azok miatt a dolgok miatt, amiken keresztülmentem” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top