Baba

Apa szelfit készített, míg a felesége épp szült a háttérben

Akár fel is háborodhatnánk a cím alapján, hogy mi az, hogy apa nem a felesége kezét fogja, míg ő épp megszüli a babájukat. De a történetet megismerve igazából vicces a kép háttere.

Az Imgurra tette ki az apa a szülés közben készült képet, amire természetesen kapott hideget-meleget. A legtöbben azt jósolták neki, hogy ha a felesége meglátja ezt a fotót, akkor minimum legyilkolja, és feldarabolja apó darabokra, amiért ilyet mert tenni. A képhez tartozó leírás szerint azonban az anyának és apának nagyon hasonló a humora: “A feleségem a lelkemre kötötte, hogy valaki készítsen az arckifejezésünkről képet épp akkor, amikor a kisbabánk megszületik. Ez a valaki én lettem.”

A kislányuk, Eva pár perccel a szelfi után épen és egészségesen meg is született, az apa pont jókor lőtte el a képet. Az anyuka pedig nemhogy nem akarja a fotó miatt kinyírni, hanem amikor meglátta, ő maga mondta a férjének, hogy küldje szét a barátaiknak, mert minden rajta van a szülésről, amit szavakkal úgysem tudnának elmondani.

Apa szelfit készített, míg a felesége épp szült a háttérben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top