Baba

Ő az év legszuperebb apukája – videó

Az apuka azután készítette a rénszarvasos drón segítségével a videót, miután kisfia aggódva kérdezte, hogy fogja megtalálni házukat a Télapó.
Rénszarvasos drónnal segíti a Télapó munkáját ez a figyelmes apuka – videó

A család a londoni East Village egy vadiúj részén lakik, ahol a házaknak már nincs kéményük. A 8 éves kisfiút, Hamzát elgondolkodtatta a dolog: vajon hogy fogja megtalálni a házukat a Télapó, hiszen csak nemrég költöztek oda, és még kéményük sincs!

Meg is kérdezte fiatal apukáját, a 28 éves Jonathant, aki, hogy megnyugtassa kisfiát, egy “Santa, stop here!” (Télapó, állj meg itt!) feliratot tett ki a házra.

De Hamza aggályai nem csillapodtak. Még mindig nem volt benne biztos, hogy a Télapó egyáltalán odatalál-e majd házukhoz. Az apukának annyira megesett rajta a szíve, hogy úgy döntött, saját kezébe veszi a dolgot: egy plüss rénszarvas fejet erősítette egy drónra, és felvételt készített a házhoz vezető légi útról, amit “elküldött a Télapónak”, így kisfia megnyugodott, hogy lesz ajándék a fa alatt.

Nem tudjuk, a Télapó megkapta-e a felvételt, de az biztos, hogy Jonathannek jár az év szuperapukája cím!

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top