Baba

A vicces apuka eladásra kínálta a gyermekét, mint “totyogó ébresztőórát”

A virálissá váló Facebook-poszt egy apukától származik, aki feltette egyéves fia képét az internetre, mint ingyen elvihető ébresztőórát. Meglepő módon az emberek értették a humort.

Pedig nem jellemző, hogy trollok nélkül maradjon egy ilyen poszt, mégis jelen esetben vették a lapot és inkább nevettek az apukával együtt. Valószínűleg túl sok szülő él ebben a világban, akik szintén borzasztóan hiányolják az alvást éppúgy, mint Ken Davies, a poszt írója. Az apa hajnalban tette közzé a képet a felhívással, jó eséllyel olyan korán ébresztette fel a kisfia, amikor azt érzi minden szülő, hogy egyrészt ilyen korai időpont nem is létezik, másrészt, hogy soha többé nem fog aludni már ebben az életben. Így került ki Archie, az egyéves kisfiú cuki képe az internetre, az alábbi kísérőszöveggel:

“Totyogó ébresztőóra

INGYEN elvihető

Tökéletes ébresztőóra… nem kell többé beállítani az órádat reggel hatra, mert ez a pici gyerek már 5:30-kor felébreszt. Reggeli? Nem gond, pirítóst készít neked 5:35-re, hogy tele hassal kezdhess neki a napnak.”

A vicces apuka eladásra kínálta a gyermekét, mint “totyogó ébresztőórát

Az apa természetesen nem adná semmiért sem a saját, külön bejáratú ébresztőóra-gyermekét, de ahogy elmondta: “Tudtam, hogy milliónyi más szülő ugyanezen megy át nap mint nap, nevetségesen korán kelve a gyerekeihez.” Az apának Archie mellett még van egy 9 és egy 4 éves gyermeke is, úgyhogy nem ismeretlen számára a kialvatlanság. Együtt érzek vele és majd gondolok rá hajnali 4-kor, amikor a saját egyéves lányom ébreszt holnap.

Olvass még több apás cikket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top