Baba

Maszturbálással enyhítette a szülési fájdalmakat egy nő

A szokatlan fájdalomcsillapítást minden kismamának csak javasolni tudja az ausztrál nő.
Maszturbálással enyhítette a szülési fájdalmakat egy nő

 Angela Gallo szerint nincs szükség fájdalomcsillapítóra, érzéstelenítőre vagy levegőre, hogy enyhítsük a szülés fájdalmait. A 30 éves ausztrál nő második gyerekének születése közben nyúlt magához – és ezt javasolja minden terhes nőnek is.

Maszturbálással enyhítette a szülési fájdalmakat egy nő

Angela szerint a maszturbálás tökéletes fájdalomcsillapító, és egyáltalán nem olyan bizarr szülés közben csinálni, mint amilyennek hangzik. Szerinte a szülés és a szex két hasonló tevékenység: mindkettő közben felgyorsul a véráramlás, sóhajtozunk, mozgatjuk a csípőnket, izzadunk. 

Maszturbálással enyhítette a szülési fájdalmakat egy nő

A kétszeres anyuka három indokot sorol fel, hogy miért ajánlja a szülés közbeni maszturbálást:

1. “Ami berakta a babát, az ki is hozza.”

Vagyis az oxitocin, az endorfinok és az adrenalin. Szex és maszturbálás közben boldogsághormonok szabadulnak fel a testben. Angela szerint, ha valaki hosszú idő óta vajúdik, érdemes magához nyúlnia, mert az elősegítheti a szülés megindulását.

2. Fájdalomcsillapító

Először 1998-ban, a Journal of Sex Research nevű folyóiratban jelent meg egy tanulmány arról, hogy a vagina és a csikló stimulálásával a közben máshol kiváltott fájdalmat kevésbé érzik a nők. Angela a fejfájásra, a másnaposságra, és persze a szülésre is a maszturbálást javasolja.

3. Hangulatjavító

Ismerős az az orgazmus utáni békés, boldog, elégedett érzés? A maszturbálásnak is megvan az a nyugtató, relaxáló hatása, mint a meditációnak. Szülés közben – vagy bármikor – végezheted, ha ideges vagy, szorongsz, vagy csak ellazulnál egy kicsit.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top