Baba

Az újszülött alaposan meglepte a szüleit a családi fotózáson

A házaspár újszülött gyermekével ment el egy családi fotózásra, hogy megörökítsék életük legszebb élményét. Megható és szívet melengető képeken szerették volna megőrizni a család születését.

A baba alig kéthetes korában került sor a fényképezésre és a jól megszokott koncepció szerint meztelenül akarták fotózni őt szülei kezében. Ez lett a vesztük, ugyanis az újszülött pár perccel a kezdés után nagy ívben lepisilte a szüleit. A fotós pont jókor kattintott a gépével, hogy elkapja a teljes meglepődést a szülők arcán, az apuka tányérnyira nőtt szemei mindent elmondanak.

A fotós, Abby Rogers elmesélte az ABC-nek, hogy akkor történt a kis baleset, amikor az apuka belépett a képbe. Hozzátette azt is, hogy a képen látható reakciók abszolút valóságosak, egy ilyen jelenetet nem lehet megrendezni. A babás fotózások általában tartogatnak számára kihívást és rengeteg vicces szituációt, képtelenség előre megtervezni az ilyen családi képeket, hiszen teljesen a babától függ, hogy épp milyen fotókat sikerül lőni róla és a szüleiről. Mivel a babák általában meztelenek a fotókon, ezért a fotós már mindenre fel van készülve, arra is, hogy utána nagyjából mindent ki kell mosnia, ami mozgatható a stúdióban.

Az újszülött alaposan meglepte a szüleit a családi fotózáson
Az újszülött alaposan meglepte a szüleit a családi fotózáson

Nézegess még több babás képet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top