Baba

Nekimentek a kismamának, mert képet készített magáról és gyermekéről

Chontelt már a szülés előtt is kritizálták a netezők: akkor az alakját tartották betegesnek. Most a gyereknevelési módszereit.

13 nappal azután, hogy életet adott első gyermekének, a kockás hasú fitneszkismama, Chontel Duncan úgy döntött, közös képet készít magáról és kisfiáról, Jeremiahról. Csakhogy a kedvesnek szánt szelfi, amin Chontel és Jeremiah egy tükörben látszik, nem nyerte el mindenki tetszését.

Nekimentek a kismamának, mert képet készített magáról és gyermekéről

Aggaszt, ahogy azt a babát tartod. Szerintem ez nem egészséges” – írta az egyik kommentelő, akinek hozzászólását hamar több száz követte. “Az isten szerelmére, tartsd már rendesen azt a gyereket” – rivallt rá a fiatal anyukára egy másik hozzászóló, aki szerint elfogadhatatlan, hogy egy édesanyának fontosabb a “tökéletes szelfi”, mint a babája egészsége.

A negatív hozzászólás-áradat hatására Chontel hamarosan közzétett még egy fotót, ahol gyermeke a fejét a vállán nyugtatta. Ehhez a fiatal nő leírta, gyermeke arra az egy pillanatra emelte fel a fejét, amíg a fotó készült. “Nem leszek kedves azokkal, akik gonoszságokat vágnak hozzám és felelőtlennek neveznek, csak mert friss anyuka vagyok” – írta Chontel, majd hozzátette, egyáltalán nem bánja, ha azok, akiknek nem tetszenek a gyereknevelési módszerei, egyszerűen leiratkoznak az oldaláról.

Chontelnek egyébként nem ez az első összetűzése az internet népével. Március végén, röviddel azelőtt, hogy megszületett volna kisfia, azért kritizálták őt hevesen, mert utolsó idős terhespocakja nem volt elég nagy.

 

Nekimentek a kismamának, mert képet készített magáról és gyermekéről

Olvass még több kismamákkal kapcsolatos cikket az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top