Baba

Durván beszóltak a kisfiúnak, amiért hercegnőnek öltözött – az anyukája visszavágott

A 3 éves kisfiú imádja a hercegnőket, és az anyukájának ezzel semmi problémája – nem úgy, mint a kötözködő idegeneknek.

 A szülőségben az egyik legnehezebb feladat, hogy hogyan birkózzon meg az ember a “jóakaró” barátok, rokonok, sőt idegenek megjegyzéseivel és tanácsaival. Ez az anyuka elég jól boldogul, ha kisfia méltóságának védelméről van szó!

Haylee Bazenből egy idegen járókelő hozta ki az anyatigrist, amikor a buszmegállóban durván beszólt a 3 éves kisfia, Zackary öltözékére. A kisfiú történetesen nagy rajongója a Disney-hercegnőknek, és egyik nap Elzának öltözve szeretett volna oviba menni, amit az anyukája megengedett neki. 

Durván beszóltak a kisfiúnak, amiért hercegnőnek öltözött - az anyukája visszavágott

Az édesanya egy Facebook-posztban reagált a kéretlen kritikára:

Nem sajnálom, hogy nem tetszett, ahogy fel volt öltözve a fiam, vagy a téma, amiről beszélgettünk (ki a kedvenc hercegnője). Zackary az lehet, aki csak akar. (…) Nem érti azokat a nemi sztereotípiákat, amikhez maga szerint alkalmazkodnia kellene… Ugyanúgy játszik autókkal és babákkal, hercegnőkkel és kalózokkal. (…) Magának kellene szégyellnie magát, amiért kilépett a házból, nem nekünk!!!”

Forrás: Scary Mommy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top