Baba

Bizarr! Méhlepényes babafotózás a legújabb trend

Emma Jean fényképész a néhány perces babákat a méhlepénnyel együtt örökíti meg. Hogy ez jó-e vagy sem, mindenki döntse el maga. Mindenesetre úgy tűnik, bizarr babafotózási trend terjed a világban.

Nos, még nem tudtuk eldönteni, a méhlepényükkel együtt fotózott újszülött babák imádni valóak-e vagy ez a beállítás inkább már a határokat feszegeti. Mindenesetre meglehetősen szokatlan és meghökkentő babafotózási trend terjed a világban. A babafotós ugyanakkor úgy gondolja, ez egy soha meg nem ismételhető, különleges pillanat a kicsik születését követően.

És az újdonsült édesanyákat is egyre inkább érdekli a lehetőség, miszerint a szülést követően legföljebb egy órán át ép méhlepényt és köldökzsinórt kisbabájuk első fotóin megörökíthessék. Mivel ez a trend épp csak elindult hódító útján, az első kismamák különleges babafotóikkal mindenképpen a rivaldafénybe kerülnek. Hiszen tudjuk, 15 perc hírnév mindenkinek jár.

Mi még csak próbáljuk magunkat szoktatni a bizarr babafotókhoz, de lehet, idővel már meg sem hökkenünk rajtuk.

(ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top