Baba

Megmentette a haldokló baba életét a rendőrnő

Az isteni beavatkozás ezúttal egy rendőrnő képében mentette meg a haldokló kisbabát: miután az asszony leállította a szabálytalankodó kocsit, észrevette, hogy a kisbabával súlyos gondok vannak.

Amanda Phipps először csak azt gondolta, megint elkapott egy részeg sofőrt, mikor leállította a piroson áthajtó autót.

Mikor benézett a járműbe, kiderült, hogy a szülők azért nyomják a gázt pirosokon áthajtva, mert kisbabájukat szeretnék azonnal kórházba juttatni. A kicsi nem lélegzett, rövid időn múlhatott élete. A rendőrnő ekkor azonnal akcióba lendült: szájon át lélegeztette a kéthetes babát a hátsó ülésen, míg társa a rendőrségi szirénával szállította a szülőket a kórház felé. Mikor odaértek, már előkészítettek egy ágyat a kicsinek, aki szerencsére minden károsodás nélkül helyrejött.

Megmentette a kisbaba életét a rendőr, azzal, hogy lemeszelte a szülőket

Phipps kitüntetést kapott lélekjelenlétéért, bár ő azt mondja, neki már az is hihetetlen öröm, hogy nem kellett szembesülnie legnagyobb félelmével, azzal, hogy a karjai közt lát meghalni egy gyereket.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top