Baba

Ilyen fürdőruhát vegyél fel az anyatestedre!

Nagyjából nyolcvanezer fok van kint általában, és ez már így marad szeptemberig, úgyhogy nem árt felkészülni az anyatestünkkel, hogy le kell vetkőzni és strandra menni. Ha másért nem, a gyerekek kedvéért muszáj fürdőruhát húzni.

Megmondta az internet, hogy anyatestünk van, úgyhogy tessék ehhez méltón viselkedni, hiszen csíkosak vagyunk, plöttyedt a hasunk, rajtunk maradt szülés után 5-10 kiló – kinek mennyi –, átalakultunk. Mintha ez bármit is jelentene. Friss hírem van: nem jelent semmit. Az számít, hogy legyen egy fürdőruhád, amit magadra húzol, amikor mész a gyerekeiddel a vízbe, de azt is csak akkor, ha nem nudista strandon vagy.

Tedd túl magad az anyatesteddel kapcsolatos problémázáson. Tudom, hogy azt gondolod, mindenki téged néz és biztos ítélkezik, de igazából senkit sem érdekel a másik ember, ők is inkább a saját bizonytalanságukkal és önbizalomhiányukkal vannak elfoglalva, nem a te striáiddal. A te dolgod nem az, hogy mindenféle vadidegennek a tetszését elnyerd a testeddel, hanem az, hogy örömteli pillanatokat élj át a gyerekeiddel.

Ilyen fürdőruhát vegyél fel az anyatestedre

Mi mind unikornisok vagyunk

A testünk pont olyan szép és egyedi, mint egy unikornis, úgyhogy nyugodt szívvel hívhatjuk magunkat unikornisnak.

  • Unikornis vagy, ha azok közé tartozol, akiknek a teste rögtön visszaalakult a szülés előtti állapotba.
  • Unikornis vagy, ha azok közé tartozol, akik felszedtek pár kilót terhesség alatt, és most küzdesz, hogy valahogy leadd a felesleget.
  • Unikornis vagy, ha azok közé tartozol, akiknek már szülés előtt is megvoltak a domborulatai és ezek a domborulatok csak még domborabbak lettek a gyerek óta.
  • Unikornis vagy, ha olyan vagy, mint én, akinek a terhesség letörölhetetlen nyomokat hagyott hátra a testén.

Ennek fényében úgy válassz az anyatestedre fürdőruhát, hogy abban kényelmesen érezd magad, és amiben tudsz jókat játszani a gyerekeiddel. Ügyelj a választásnál arra, hogy ne essenek ki belőle a melleid, amikor lehajolsz – mert ha kicsi gyereked van, akkor a fél napot fejjel lefelé töltöd –, és ne csússzon le a bugyid, ha nagyokat kell ugranod a vízben. Ennyi. Nincs több kritérium. Ezen belül húzz olyat fürdőruhát az anyatestedre, amilyet csak jólesik, és tegyél rá magasról, hogy mit szólnak hozzád mások. Csak élvezd a strandot a gyerekeiddel, semmi és senki más nem számít.

Olvass többet az anyatestről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top