Baba

Telefonon vezette le a szülést a mentők diszpécsere

Megható üzenetben mondott köszöntet az anya a mentőszolgálat munkatársának, akinek még a nevét sem sikerült kiderítenie, mégis élete egyik legfontosabb pillanatában segítette őt.

Egy 38 hetes terhes kismama, Judit egyedül volt otthon július 13-án, amikor megindultak nála a szülési fájások. Azonnal hívta a mentőket, ám babája nem várta meg, ameddig ki is érnek.

A mentők diszpécsere telefonon keresztül nyugtatta a kismamát, és mondta, hogy mit kell tennie. Tanácsait követve Judit kilenc perc alatt világra segítette kislányát, Millát. Ezután a mentők is megérkeztek, és Judit férje is hazaért.

Az anya üzenetben mondott köszönetet a diszpécsernek, akinek a nevét sem sikerült kiderítenie, ám reméli, eljut hozzá, hogy mennyire hálás neki. Egy fotót is küldött a csodaszép babáról, a mentőszolgálat Facebook-oldalán tették közzé:

Judit azt írta: mindig eszébe fognak jutni azok a mondatok, melyeket a diszpécser mondott, amikor a telefonon keresztül meghallotta az újszülött sírását.

Sok boldogságot kívánunk mi is a családnak! A mentők diszpécsere előtt pedig le a kalappal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top