Baba

Saját húgát segítette világra egy nyolcéves kisfiú

A háromgyerekes anyukánál váratlanul indult meg a szülés. Míg az apa a mentőkért rohant, legnagyobb gyermeke világra segítette kishúgát.

“Nem akartam anyát egyedül hagyni” – magyarázta a Mirror című brit lapnak a nyolcéves Marcus Caffery, majd hozzátette, bár a környezete – beleértve a szüleit is – arról győzködik, hogy válasszon orvosi vagy ápolói pályát, soha többet nem szeretne ilyen helyzetbe kerülni.

Én több gyereket nem akarok a világra segíteni. Ez is nagyon furcsa volt. Hogy a kezembe kellett tartanom a húgomat.” Caffery szülei, a 42 éves David és 38 éves felesége, Jodie azt mondják, a leginkább az lepte meg őket, hogy alig nyolcéves gyermekük mennyire nyugodt maradt a meglehetősen extrém körülmények között is.

Saját húgát segítette világra egy nyolcéves kisfiú

“Miután Freya világra jött, Marcus, mint aki jól végezte a dolgát, odasietett egyéves öccséhez és magyarázni kezdett a szülésről. Igyekezett őt megnyugtatni, sőt míg a mentők ellátták Jodie-t és Freyát, mesélt is neki.”

Marcus az újságíróknak elárulta, bár igyekezett nyugodtnak látszani, legbelül nagyon izgult, és már alig várta, hogy a mentők átvegyék tőle a felelősségteljes feladatot.

Olvass még többet a szülésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top