Baba

Anyák őszintén: “Csak az ingyenes gyerekmegőrző miatt járok edzőterembe”

Minden anyának megvannak a maga kis titkai, amikkel nem dicsekszik mások előtt. A The Stir magazin megkérte az olvasóit, hogy írják le névtelenül, milyen titkokat tartottak meg maguknak a saját anyaságukról.

1. “A terhesnadrágomat hordom, pedig már hat éve nem voltam terhes.”

2. “Utálok esti mesét olvasni. Csak azért teszem, mert tudom, hogy így helyes. Néha azért hagyom, hogy a gyerekek a tévé előtt aludjanak el.”

3. “Folyton elfelejtem megmosni az 1 és 2 éves gyerekem fogát. Nem tudom, miért ilyen nehézkes ez nekem, csak örülök, hogy úgyis kihullanak majd a tejfogak.”

4. “A konyhaszekrény legfelső polcán, egy liszt feliratú bödönben elrejtve csokit tartok, amiből sosem adok a gyerekeknek.”

5. “Jobban hiányzik a karrierem, mint a gyerekem, ha otthon hagyom pár órára. De azért mindig visszatérek hozzá.”

6. “Egyszer egy idegen nő megkérdezte tőlem, hogy szoptatom-e a gyerekemet, mire visszakérdeztem, hogy ő borotválja-e a vagináját. Bocs, nem bírod a túl személyes kérdéseket? Én sem.”

Anyák őszintén: “Csak az ingyenes gyerekmegőrző miatt járok edzőterembe

7. “Csak azért iratkoztam be az edzőterembe, mert ott ingyenes gyerekmegőrző van. Beadom a gyerekeket, én meg egy órát magazinokat és blogokat olvasgatok a pihenőszobában.”

8. “Estére egyetlen vágyam van csak: békében vécézni egy nagyot.”

9. “Bedobálom a csoki csomagolását a kanapé mögé, aztán rákenem a gyerekekre, amikor a férjem megtalálja.”

10. “A gyerekeim alig fürdenek nyáron. A medencézés épp elég.”

 

11. “Tudtam, hogy hőemelkedése van a lányomnak, mégis elvittem az oviba, mert nem akartam lemondani a fodrászomat.”

12. “Mindig veszek a boltban kész muffinokat, és sajátomként viszem be az iskolai ünnepségre.”

13. “Mindenki azt hiszi, hogy milyen szuper anya vagyok, amiért már ovis korában megtanítottam a lányomat olvasni. Pedig nem én voltam, magától tanulta meg a számítógépen. Nem is tudtam, hogy tud olvasni.”

14. “Van kedvencem a gyerekeim között, és vele vagyok a legszigorúbb, mert annyira bűntudatom van tőle.”

15. “Este nyolckor mindig leteszem a lantot. Annyira kész vagyok addigra, hogy akkor is fogom magam és lemegyek az alagsorba a laptopommal, ha még nincsenek a gyerekek ágyban.”

16. “Ha úgy hoznak át gyereket hozzánk ottalvós buliba, hogy ők otthon csak organikus kaját esznek, akkor biztos, hogy engedem nekik, hogy pizzát egyenek.”

17. “Három gyerekünk van, de a férjem még sosem cserélt ki egy kakis pelenkát sem, mert utálja a szagát. Mintha én szeretném! Legközelebb szétkenek egyet a párnáján.”

18. “Ha meglátok egy babát, mindig az jut eszembe, hogy az én gyerekem sokkal cukibb.”

19. “Utcai ruhában fektetem le a gyerekeimet aludni, így nem kell reggel felöltöztetni őket.”

20. “Általában fogalmam sincs, mit csinálok. Mindenki azt hiszi, hogy nekem minden milyen jól megy – jó feleség, jó anya, sikeres karrier –, de igazából csak tettetem, hogy tökéletes vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top