Baba

Rendkívül megható dolgot tesz ez a szegedi taxis

Berinszki Zoltán azokon a családokon segítene, akik szenteste nem tudják a klinikáról hazavinni a gyermeküket. A jótékonykodó szegedi taxis szeretné akcióját országos mozgalommá szélesíteni.

Berinszki Zoltán szegedi taxis felajánlotta, hogy szenteste több kisgyereket hazafuvaroz a klinikáról, ha azért kellene csak bennmaradniuk, mert a szüleiknek nincs pénzük útiköltségre – írja a delmagyar.hu

Mint mondta, személyes indíttatás miatt szeretne segíteni. A kislánya 2006 végét a klinikán töltötte, egy vírus miatt ugyanis lebénult. “Tudom, milyen borzasztó egy gyereknek, ha karácsonykor benn kell maradnia a klinikán. Ha az orvosok úgy látják, hogy hazamehetnének akár csak néhány órára is, de a szüleik nem tudják őket az anyagi lehetőségük miatt elvinni, ebben segítenék. Ha nem hagyhatják el a klinikát, akkor pedig a szüleiket és a testvéreiket viszem hozzájuk. A lényeg, hogy szenteste együtt legyenek a családok” – árulta el Berinszki Zoltán, aki szeretné országos mozgalommá szélesíteni az akcióját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top